renovationリノベーション

リノベーション

リノベーション

シンプルな北欧空間リノベーション

2018/11/26(月)

 

 

“Purchasing a second-hand condominium and giving it a unique taste”

 

 

Near the apartment I lived in for rent, there was a second-hand property that was larger than I expected! Immediately decided to purchase.
After that, Mr. S who received consultation on the interior and interior of the new house.

Since the purchase of the property had already exceeded the budget, the meeting began with the hope that the cost of renovation should be kept low.

The construction area is a large living / dining room, followed by a corridor from the entrance and a restroom.

Summarizing S’s favorite life and taste while looking at the photos and magazines you brought …
The theme of “simple but warm Nordic life” is decided!

Aiming for a modern Scandinavian style that goes well with Japanese houses and furniture … The
renovation plan has started.

・ ・ ・ ・ ・ ・ ・

First, a straight line from the entrance.

BEFORE

If you pass through the corridor, you will continue to the open living dining room.

AFTER

On the toilet in the middle of the corridor, we put two types of blue tiles that look like shells.

BEFORE

Randomly paste it as an accent!

AFTER

The earthen wall and floor tiles and rustic parts give it a natural feel.

AFTER

The tiles are also in this kitchen.

BEFORE

I made the counter part clean and put white tiles.
It has a clean and simple finish.
AFTER

The main living / dining room has changed from a unified dark tone space to a modern Nordic modern house with luxuriously used solid cherry wood flooring!

BEFORE

AFTER

The baseboard and the surrounding edges have also been changed, and the wall has been painted with a mud wall and the impression has changed all at once.

BEFORE

AFTER

Using the British paint “FARROW & BALL”, the wall and the door are colored.

AFTER

The blue wall has a built-in wall storage, so you can display your favorite and enjoy it ♪

AFTER

For the dining scene, we will add a few steps to add sharpness between scenes.

 

AFTER

At S’s house, blue color is used as a point for tiles and paints.
Every blue is a little different, and each one matches the space very much … I feel the love for blue …!

And in the living room, a wooden lattice is installed to create a soft and private space.
BEFORE

AFTER

In the space behind the living room, we have set up a counter desk space where children can study and couples can use it like their own study.

We created an open storage, considering usability in a limited space.

 

AFTER

 

It is designed so that you can quickly remove it when you notice it, but it is difficult to see from the living side due to the angle and the lattice, although it is a storage that can be taken out quickly.
Refreshing shades and Luis Paulsen’s yellow lighting brighten the windows.

・ ・ ・ ・ ・ ・ ・

 

Designed to take advantage of too large a space

Actually, this purchased property, which had been remodeled once in the past, originally had a Japanese room with a living room, but the Western room was renovated and the main room had 25 tatami mats.

 

How to make the best use of this large living space became one of the important points in the renovation of Mr. S’s residence.

At first, I wanted to simply change the interior of the floor and walls, but in this too large space, furniture will be put in a loose state and it will be a somewhat uncomfortable space … ? So I decided to partition the space by raising the dining floor by one step.

The space could be divided without using partitions such as walls so as not to damage this open space.

 

・ ・ ・ ・ ・ ・ ・

 

The other day, I heard that my husband started to taste alcohol that I didn’t drink much in the living space …
certainly, the view from the open living room on the 10th floor of the apartment was very nice. .. You can even see the Sky Tree!
We have repeatedly examined the layout so that we can take in the view.
Have a nice day while enjoying your hobbies and the time you spend with your husband and wife *

Thank you S

 

—————————————————————————————————-
Construction area: 42.70㎡
Structure: RC structure
Completion: 2014

 

 

[RENOVATION] 高級感のある大人のリノベーション

 

[RENOVATION] 収納上手な空間

 

 

 

・ ・ ・ ・ ・ ・ ・
Interior shop
CLASSICA
&
flower shop
Angelica

Yubinbango264-0024
Chiba Wakaba-ku High-cho, 250-1
Tel: 043-309-5657
Mail: Infoattointerior-classica.Com
URL: Https://Www.Interior-classica.Com

Business hours 10:00 – 19:00
Closed Wednesday

Inquiries about products → https://www.interior-classica.com/contact/

リノベーション一覧へ戻る

リノベーションに関するお問い合わせ

リノベーションに関するお問い合わせ